Lediga tjänster

Business Developer (50%) –
Data Analytics & AI

Är du Lunicores nästa Business Developer inom vårt affärsområde Data Analytics & AI? Brinner du för affärsutveckling och relationsbaserad försäljning? Vill du arbeta för att driva igenom fler projekt inom t.ex. Data Analytics, ML, A.I. och business intelligence? Vi letar alltid efter talangfulla och motiverade individer som vill ingå i vårt team på Lunicore. Rekrytering sker löpande.

ROLLBESKRIVNING

Som Business Developer har du en spännande utvecklingskurva framför dig. Du har, via Lunicores varumärke, möjligheten att bygga ett starkt personligt varumärke och bidra till motorn i vår verksamhet: att hitta kvalitativa projekt. Men vad innebär det att skapa kvalitativa projekt? På Lunicore innebär det att du övar din förmåga att identifiera potentialen i de olika tjänsteerbjudanden vi har, och vad de innebär för olika företag och organisationer, för att sedan förmedla detta till potentiella samarbetspartners. Du har stort utrymme i din roll och kommer med största sannolikhet att växa med den då du till stor del är fri att driva de projekt som du själv brinner för.

Denna roll ger dig värdefull erfarenhet inför framtiden. Detta då du både får chansen att nätverka, stor inblick i näringslivet och få lärdomar från kundmöten. Sammanfattningsvis är det en social roll som lär dig allt från att ringa kalla samtal till att driva fullständiga säljprocesser och att utveckla ditt nätverk.

 

Sista ansökningsdatum är 2024-05-19. Preliminärt startdatum är 2024-06-03.

Vad vi söker efter

Business Developer på Lunicore är en mycket viktig roll och kommer ge dig stora möjligheter att utvecklas. Det är viktigt för oss att det känns rätt för både dig, och för Lunicore, samt att du känner att det kan bli ett skapligt långsiktig anställning (ca 1-3 år) för att vi ska kunna få kontinuitet i verksamheten.

Du kan vara både i början eller slutet av din utbildning (dock minst 1 år kvar). Här nedan har vi listat ett antal aspekter vi ser att du uppfyller och några meriterande aspekter. Även om du inte uppfyller exakt alla punkter, så ser vi fram emot din ansökan. För rätt kandidat är vi flexibla.

Din viktigaste ledstjärna är att all aktivitet på ett eller annat sätt ska bidra till försäljning, affärsutveckling, ökad kännedom om vårt varumärke och vidareutveckla Lunicores försäljningsstrategi, särskilt inom ditt affärsområde. Här är ett axplock av de primära ansvarsområdena du kommer ha i rollen som Business Developer.

  • Affärsutveckling – Ansvara för att skapa nya och vidareutveckla befintliga kundrelationer, riktat mot affärsområdet Data Analytics & AI, via främst telefon, mail och LinkedIn, tillsammans med VD, och säljteamet. 
  • Resultatfokus – Löpande mäta och analysera resultaten av försäljningen för att utvärdera effektivitet.
  • Försäljningsstrategi – Utveckla och implementera försäljningsstrategin för att öka försäljningen inom ditt affärsområde. Utveckla strategier för att öka antalet projekt, mötesbokningar och lyckade kundmöten.
  • Marknadsanalys – Analysera marknaden för att identifiera nya möjligheter, behov och trender. T.ex. löpande se över och vidareutveckla vårt tjänsteutbud inom Data Analytics & AI för att möta marknadens efterfrågan.

 

Vem är du då?

  • Du är driven, professionell och innovativ.
  • Du är självständig, kommunikativ, nyfiken och social.
  • Du är intresserad av att ständigt lära dig nya saker.
  • Du brinner för affärsutveckling, försäljning, Data Analytics & AI.
  • Du vill lära dig hur det är att driva bolag i ett professionellt kontext.

Det är även meriterande om du har något eller flera av följande:

+ Erfarenhet av att arbeta med relationsbaserad försäljning.
+ Erfarenhet av att starta, driva och leverera på projekt.

Om Lunicore

Lunicore drivs av studenter med Lunds universitet som majoritetsägare. Vi har ca 50 medarbetare som alla delar värdeorden driv, professionalism och nytänkande. Eftersom medarbetarna representeras av 30 olika utbildningsinriktningar kan vi bygga tvärvetenskapliga team, vilket gör att vi ständigt får nya perspektiv, utmanas och utvecklas. Tjänsten är på 50%. Ansök genom att skicka ditt CV, personliga brev och LADOK-utdrag.

Vad vi erbjuder dig

Som Business Developer kommer du att arbeta i och driva ett företag tillsammans med resterande medarbetare. Det är en fantastiskt möjlighet att få praktisk erfarenhet, nätverka med olika yrkesverksamma och bidra till projekt med stor effekt. Dessa möjligheter kommer att förbättra ditt CV, utveckla värdefulla färdigheter och kunskaper och bygga ditt professionella nätverk för din framtida karriär.

Om du är redo att ansöka

Vår rekryteringsprocess

På den här sidan har vi samlat information som kan vara bra för dig att veta när du söker en tjänst hos oss. Om du har frågor eller funderingar så är du alltid välkommen att kontakta oss via "Kontakta oss"-sidan. Där kan du även hitta kontaktuppgifter till enskilda medarbetare om du önskar ställa specifika frågor.

1. Ansökan

w

2. HR-intervju

3. Caseintervju

R

4. Erbjudande

1. Ansökan

När du skickar in en ansökan till oss på Lunicore är det viktigt att tänka på att vi endast tar emot ansökningar som sker genom vår hemsida. Vår rekrytering sker löpande.

2. HR-intervju

Om vi anser att din ansökan matchar tjänsten så hör vi av oss till dig för att boka in en intervju. Håll gärna ett öga på din skräppost då våra mejl ibland hamnar där. Under intervjun kommer du att få träffa vår HR-chef och/eller VD. Intervjun är till för att lära känna dig bättre, ditt intresse för tjänsten samt se om dina och våra förväntningar möts.

3. Caseintervju

Om du går vidare från den första intervjun kommer du bli inbjuden att komma tillbaka på en case-intervju alternativt kan denna caseintervju hållas i direkt anslutning till HR-intervjun. Du kommer meddelas om detta innan. Syftet är att du ska få visa upp dina kompetenser mer praktiskt och få en bättre bild av tjänsten.

4. Erbjudande

Besked om vi kommer att erbjuda dig tjänsten eller inte sker efter att vi har haft alla relevanta steg med kvalificerade kandidater. Vi kommer kommunicera en tidslinje så snart vi vet detta. Om du blir erbjuden och tackar ja till tjänsten, varmt välkommen till Lunicore!

(?) Har du några frågor angående rekryteringsprocessen eller vill du veta mer om företaget eller tjänsten? Tveka aldrig att kontakta HR (e-post) eller VD. Alla kontaktuppgifter finns här.

Nea Karlsson, HR-chef

Kontakta mig på hr@lunicore.se

Om du är redo att ansöka

Möt Lunicores alumner

Med en examen från Lunds universitet och ett meriterande arbete på Lunicore är våra alumner eftertraktade på arbetsmarknaden och väl förberedda för sina karriärer. Vi är stolta över att hitta tidigare anställda över hela världen som arbetar på allt från globala företag till coola startups. Låt oss presentera några av våra alumner.