Lediga tjänster

Affärsområdeschef
KOMMUNIKATION

Vi letar efter dig, som vill ta dig an rollen som Affärsområdeschef (AC) för Kommunikation. I rollen som AC arbetar du för att driva igenom fler kommunikationsprojekt i samarbete med våra kunder. Våra konsulter har gedigen kunskap inom strategi, grafisk design och varumärkeskommunikation, där din uppgift som AC är att skapa ett så motiverande och måldrivande arbete som möjligt under hela projektets gång.

ROLLBESKRIVNINGAR

I dagsläget har vi över 30 olika utbildningsinriktningar bland de ungefär 60 konsulter som jobbar hos oss. Utöver att det tillför projekten olika infallsvinklar, ger det även kontoret en unik mix av intressen och personligheter. Lunicore är en social arbetsplats med ett öppet kontorslandskap – där alla är välkomna.

Lunicore drivs av studenter med Lunds universitet som majoritetsägare. Vi har ca 60 medarbetare som alla delar värdeorden driv, professionalism och nytänkande. Eftersom medarbetarna representeras av 30 olika utbildningsinriktningar kan vi bygga tvärvetenskapliga team, vilket gör att vi ständigt får nya perspektiv, utmanas och utvecklas.

Som AC arbetar du vanligtvis 20 h/veckan under terminerna. Ansök genom att skicka ditt CV, personliga brev och LADOK-utdrag (med betyg)!

Ansvarsområden

  • I din roll som Affärsområdeschef (AC) är du konsultansvarig. Du är en stöttepelare, vägleder ditt konsultteam och är en stor del i deras personliga utveckling samt hjälper dem att driva projekten från idé till färdig leverans.
  • Den andra delen av tjänsten är sälj och relationsbyggande, då du kontinuerligt är i kontakt med organisationer och vårdar kundrelationerna inom ditt område. Du kommer bland annat lära dig identifiera behov ute hos organisationer, konkretisera projekt och sätta samman kompetenta team.
  • Du kommer möta medarbetare från både liknande och andra utbildningsinriktningar än din egen och skapa dig ett brett internt nätverk utöver de externa relationer du bygger upp. Till följd av rollens bredd kommer du få chansen att utforska vad du vill arbeta med i framtiden.
  • Sammanfattningsvis är rollen som Affärsområdeschef utvecklande och öppnar många möjligheter. Sist men inte minst ger den dig chansen att skaffa både relevant erfarenhet och ett värdefullt nätverk redan under studietiden, så att du kan komma ut i arbetslivet med bästa möjliga förutsättningar.

Rollen innefattar 20h i veckan och anställningstiden är 12 minst månader.

Sista ansökningsdatum är 2023-12-20.

Vad vi söker efter

Affärsområdeschef är en central roll på Lunicore, där du stöttar konsulter i olika projekt åt företag. Du får arbeta ihop med konsulter och andra kollegor, både inom och utanför ditt eget affärsområde. Vi försöker i så stor utsträckning som möjligt att hitta tvärvetenskapliga projekt, så att kompetenser från konsulter kan kombineras.

Du är driven, professionell och innovativ
Du har ett intresse för näringslivet, kundrelationer och sälj
Du vill utveckla din ledarförmåga och trivs med att vägleda/stötta andra
Du tänker brett, strategiskt och företagsamt kring kommunikation
Du är strukturerad, självständig, nyfiken och social
Du är intresserad av att ständigt lära dig nya saker
Du bedriver studier vid Lunds eller Malmö universitet
Du har minst 1 års aktiva studier kvar i din utbildning

Vad vi erbjuder dig

Som AC kommer du att arbeta med riktiga och skarpa projekt, få praktisk erfarenhet, nätverka med olika yrkesverksamma och bidra till projekt med stor effekt. Dessa möjligheter kommer att förbättra ditt CV, utveckla värdefulla färdigheter och kunskaper och bygga ditt professionella nätverk för din framtida karriär.

Professionell utveckling

Som AC kommer du att få möjlighet att arbeta med riktiga projekt för kunder och få praktisk erfarenhet inom ditt studieområde. Detta kommer inte bara att förbättra ditt CV utan också hjälpa dig att utveckla värdefulla färdigheter och kunskaper som kommer att vara användbara i din framtida karriär.

+

Nätverksmöjligheter

Som ett konsultföretag kan vi erbjuda dig en möjlighet att arbeta med en mångfald av människor, inklusive andra studenter, alumner, forskare och yrkesverksamma. Detta gör att du kan bygga upp ditt nätverk och skapa kontakter som med största sannolikhet kommer att vara användbara i din framtida karriär.

Effektfullt arbete

Som AC får du möjlighet att arbeta med projekt med en stor effekt och avsevärt förbättra kundens verksamhet eller organisation för att få ett bestående genomslag. Du kommer att se de direkta resultaten av dina ansträngningar och veta att du gör ett meningsfullt bidrag till kundens framgång.

Om du är redo att ansöka

Vår rekryteringsprocess

På den här sidan har vi samlat information som kan vara bra för dig att veta när du söker en tjänst hos oss. Om du har frågor eller funderingar så är du alltid välkommen att kontakta oss via “Kontakta oss”-sidan. Där kan du även hitta kontaktuppgifter till enskilda medarbetare om du önskar ställa specifika frågor.

1. Ansökan

w

2. HR-intervju

3. Caseintervju

R

4. Erbjudande

1. Ansökan

När du skickar in en ansökan till oss på Lunicore är det viktigt att tänka på att vi endast tar emot ansökningar som sker genom vår hemsida. Vår rekrytering sker löpande och efter behov.

2. HR-intervju

Om vi anser att din ansökan matchar tjänsten så hör vi av oss till dig för att boka in en intervju. Håll gärna ett öga på din skräppost då våra mejl ibland hamnar där. Under intervjun kommer du att få träffa vår HR-chef, Vice VD/VD och en nuvarande AC. Intervjun är till för att lära känna dig bättre, ditt intresse för tjänsten samt se om dina och våra förväntningar möts. Återkoppling efter intervjun sker alltid inom 1 vecka.

3. Caseintervju

Om du går vidare från den första intervjun kommer du bli inbjuden att komma tillbaka på en case-intervju med Vice VD/VD, försäljningsansvarig och AC för ditt sökta område. Syftet är att du ska få visa upp dina kompetenser mer praktiskt och få en bättre bild av tjänsten.

4. Erbjudande

Besked om vi kommer att erbjuda dig tjänsten eller inte sker senast 1 vecka efter din case-intervju. Om ja, varmt välkommen till Lunicore!

(?) Har du några frågor angående rekryteringsprocessen eller vill du veta mer om de olika affärsområdena eller konsulttjänsterna? Tveka aldrig att kontakta HR (e-post) eller chefen för det affärsområde du är intresserad av. Alla kontaktuppgifter finns här.

Nea Karlsson, HR-chef

Kontakta mig på hr@lunicore.se

Om du är redo att ansöka

Möt Lunicores alumner

Med en examen från Lunds universitet och ett meriterande arbete på Lunicore är våra alumner eftertraktade på arbetsmarknaden och väl förberedda för sina karriärer. Vi är stolta över att hitta tidigare anställda över hela världen som arbetar på allt från globala företag till coola startups. Låt oss presentera några av våra alumner.

Kickstarta din konsultkarriär idag

Välkommen med din ansökan! Tidigare medarbetare beskriver sitt arbete som utvecklande, utmanande och socialt. Nyfiken på att läsa mer? Utforska våra konsulttjänster och de branscher vi arbetar med. Har du några frågor om rollen? Hör då av dig på hr@lunicore.se så berättar vi mer! Rekrytering sker löpande och konsulttjänster rekryteras ofta och efter behov. Ansök genom att ladda upp ditt CV, personligt brev och LADOK-certifikat (inkludera betyg).