PRAKTIK – KOMMUNIKATÖR

Vill du göra din kommunikation och/eller marknadsförings-praktik på ett unikt centralt konsultbolag med hjärta för lundastudenter och kontakter inom en bred variation av näringslivet? 

Att arbeta på Lunicore under din praktik ger dig chansen att praktisera din kunskap, utvecklas och få kontakt med näringslivet redan innan examen. Du kommer få många kontakter i näringslivet att ta vidare efter din utbildning och vi hjälper dig mer än gärna vidare till någon av våra kunder eller något av de många företag som ofta rekryterar från Lunicore, t.ex. Acando, H&M, Netlight, McKinsey, ÅF, BearingPoint, IKEA, Bain, BCG, QVARTZ, PwC, Deloitte, och Accenture. Läs mer på www.lunicore.se.

Om praktiktjänsten: Kommunikatör, digitala medier – Dina ansvarsområden blir att vidareutveckla vår marknadsföring, kommunikation och effektivisera vår leadsgenerering. Du kommer få arbeta med att skapa innehåll till en bred variation av plattformar och sociala medier, annonsering, digital analys och en strategi för hur vi ska arbeta med marknadsföring. Därutöver har du möjlighet att forma praktiken mycket efter dina egna intresseområden och kunskaper.

Vi önskar framförallt mycket drivkraft, nytänkande och professionalism och förväntar oss att du vill utvecklas mycket och snabbt. På Lunicore kommer du att få ansvar från början och möjlighet att leda ditt eget projekt från start till slut. Det är meriterande om du har erfarenhet av projektform inom din utbildning eller tidigare arbetslivserfarenheter samt kunskaper om grafisk design i form av till exempel Photoshop eller InDesign. Vi ser gärna att du har ett stort intresse för ditt område.

Vi kommer att vara måna om att du får utvecklande arbetsuppgifter hos oss och får växa i just din roll. Du kommer få mycket kontakt med näringslivet genom ditt arbete. Lunicore har tyvärr inte möjlighet att anställa efter slutförd utbildning, då vi har som främsta syfte att anställa studenter som aktivt studerar vid Lunds universitet. Däremot kommer vi, för den framträdande praktikanten, göra allt vi kan för att ge ingångar till våra 250+ kundföretag, som skulle kunna passa dig.

Placering: Lund och hybrid. Du är varmt välkommen att arbeta på vårt kontor i Lund och/eller på distans. Praktiken kräver CSN-finansiering. Har ni några frågor eller funderingar hör av er till Nadine.Stofkoper@lunicore.se. Välkommen med din ansökan!

Lunicore är ett aktiebolag drivet av studenter med Lunds universitet som majoritetsägare. Vi har ca 60 medarbetare som alla delar värdeorden driv, professionalism och nytänkande. Eftersom medarbetarna representeras av 30 olika utbildningsinriktningar kan vi bygga tvärvetenskapliga team, vilket gör att vi ständigt får nya perspektiv, utmanas och utvecklas. 

Kickstarta din karriär idag

Välkommen med din ansökan! Rekrytering sker löpande. Ansök genom att ladda upp ditt CV, personligt brev och Ladok-utdrag. Tillträde till tjänsten sker HT2023.

Kickstarta din karriär idag

Välkommen med din ansökan! Rekrytering sker löpande. Ansök genom att ladda upp ditt CV, personligt brev och Ladok-utdrag. Tillträde till tjänsten sker HT2023.

Nyfiken på att läsa mer? Spana in vårt tjänsteutbudHar du några frågor om rollen? Hör då av dig till hr@lunicore.se så berättar vi mer!

Vår rekryteringsprocess

På den här sidan har vi samlat information som kan vara bra för dig att veta när du söker en tjänst hos oss!

1. Ansökan

2. HR-Intervju

3. Caseintervju

4. Erbjudande

1. Ansökan

När du skickar in en ansökan till oss på Lunicore är det viktigt att tänka på att vi endast tar emot ansökningar som sker genom vår hemsida. Vår rekrytering sker löpande.

2. HR-Intervju

Om vi anser att din ansökan matchar tjänsten så hör vi av oss till dig för att boka in en intervju. Håll gärna ett öga på din skräppost då våra mejl ibland hamnar där. Under intervjun kommer du att få träffa vår HR-assistent eller HR-chef. Intervjun är till för att lära känna dig bättre, ditt intresse för tjänsten samt se om dina och våra förväntningar möts. Återkoppling efter intervjun sker alltid inom 1 vecka.

3. Case-intervju

Om du går vidare från den första intervjun kommer du bli inbjuden att komma tillbaka på en case-intervju med Affärsområdeschefen för ditt sökta område. Syftet är att du ska få visa upp dina kompetenser mer praktiskt och få en bättre bild av tjänsten.

4. ERBJUDANDE

Besked om vi kommer att erbjuda dig tjänsten eller inte sker senast 1 vecka efter din case-intervju. Om ja, varmt välkommen till Lunicore!

Möt Lunicores alumner

Med en examen från Lunds universitet och ett meriterande arbete på Lunicore i bagaget är våra alumner eftertraktade på arbetsmarknaden och väl förberedda för arbetslivet. Vi är stolta över att idag finna före detta anställda utspridda över hela världen arbetandes på allt från globala företag till coola startups. På denna sidan presenterar vi några av Lunicores alumner och låter dem dela med sig utav sina erfarenheter & insikter.