Lediga tjänster

Manager (50%) –
Data Analytics & AI

Vi letar efter dig, som vill ta dig an rollen som Manager för vårt affärsområde Data Analytics & AI. I rollen som arbetar du för att driva igenom fler projekt inom Advanced Analytics, Business Intelligence och AI, i samarbete med våra kunder. Våra konsulter har kunskap inom Data Analytics, ML, A.I. och business intelligence där din uppgift är att skapa ett så motiverande och måldrivande arbete som möjligt under hela projektets gång.

ROLLBESKRIVNINGAR

I dagsläget har vi över 30 olika utbildningsinriktningar bland de ungefär 50 konsulter som jobbar hos oss. Utöver att det tillför projekten olika infallsvinklar, ger det även kontoret en unik mix av intressen och personligheter. Lunicore är en social arbetsplats med ett öppet kontorslandskap – där alla är välkomna.

Lunicore drivs av studenter med Lunds universitet som majoritetsägare. Vi har ca 50 medarbetare som alla delar värdeorden driv, professionalism och nytänkande. Eftersom medarbetarna representeras av 30 olika utbildningsinriktningar kan vi bygga tvärvetenskapliga team, vilket gör att vi ständigt får nya perspektiv, utmanas och utvecklas.

Som Manager arbetar du vanligtvis 20 h/veckan under terminerna. Ansök genom att skicka ditt CV, personliga brev och LADOK-utdrag (med betyg)!

Ansvarsområden

  • I din roll som Manager är du konsultansvarig. Du är en stöttepelare, vägleder ditt konsultteam och är en stor del i deras personliga utveckling samt hjälper dem att driva projekten från idé till färdig leverans.
  • Den andra delen av tjänsten är sälj och relationsbyggande, då du kontinuerligt är i kontakt med organisationer och vårdar kundrelationerna inom ditt område. Du kommer bland annat lära dig identifiera behov ute hos organisationer, konkretisera projekt och sätta samman kompetenta team.
  • Du kommer möta medarbetare från både liknande och andra utbildningsinriktningar än din egen och skapa dig ett brett internt nätverk utöver de externa relationer du bygger upp. Till följd av rollens bredd kommer du få chansen att utforska vad du vill arbeta med i framtiden.
  • Sammanfattningsvis är rollen som Manager utvecklande och öppnar många möjligheter. Sist men inte minst ger den dig chansen att skaffa både relevant erfarenhet och ett värdefullt nätverk redan under studietiden, så att du kan komma ut i arbetslivet med bästa möjliga förutsättningar.

Rollen innefattar 20h i veckan och anställningstiden är minst 12 månader.

Sista ansökningsdatum är 2024-05-19. Preliminärt startdatum är 2024-06-03.

Vad vi söker efter

Manager är en central roll på Lunicore, där du stöttar konsulter i olika projekt åt företag. Du får arbeta ihop med konsulter och andra kollegor, både inom och utanför ditt eget affärsområde. Vi försöker i så stor utsträckning som möjligt att hitta tvärvetenskapliga projekt, så att kompetenser från konsulter kan kombineras.

Du är driven, professionell och innovativ
Du har ett intresse för näringslivet, kundrelationer och sälj
Du vill utveckla din ledarförmåga och trivs med att vägleda/stötta andra
Du tänker brett, strategiskt och företagsamt kring Data Analytics & AI
Du är strukturerad, självständig, nyfiken och social
Du är intresserad av att ständigt lära dig nya saker
Du bedriver studier vid Lunds eller Malmö universitet
Du har minst 1 års aktiva studier kvar i din utbildning

Vad vi erbjuder dig

Som Manager kommer du att arbeta i och driva ett företag tillsammans med resterande medarbetare. Det är en fantastiskt möjlighet att få praktisk erfarenhet, nätverka med olika yrkesverksamma och bidra till projekt med stor effekt. Dessa möjligheter kommer att förbättra ditt CV, utveckla värdefulla färdigheter och kunskaper och bygga ditt professionella nätverk för din framtida karriär.

Om du är redo att ansöka

Vår rekryteringsprocess

På den här sidan har vi samlat information som kan vara bra för dig att veta när du söker en tjänst hos oss. Om du har frågor eller funderingar så är du alltid välkommen att kontakta oss via “Kontakta oss”-sidan. Där kan du även hitta kontaktuppgifter till enskilda medarbetare om du önskar ställa specifika frågor.

1. Ansökan

w

2. HR-intervju

3. Caseintervju

R

4. Erbjudande

1. Ansökan

När du skickar in en ansökan till oss på Lunicore är det viktigt att tänka på att vi endast tar emot ansökningar som sker genom vår hemsida. Vår rekrytering sker löpande och efter behov.

2. HR-intervju

Om vi anser att din ansökan matchar tjänsten så hör vi av oss till dig för att boka in en intervju. Håll gärna ett öga på din skräppost då våra mejl ibland hamnar där. I processen kommer du att få träffa en eller flera av: HR-chef, VD och en nuvarande Manager. Intervjun är till för att lära känna dig bättre, ditt intresse för tjänsten samt se om dina och våra förväntningar möts. Återkoppling efter intervjun sker alltid inom 1-2 veckor.

3. Caseintervju

Om du går vidare från den första intervjun kommer du bli inbjuden att komma tillbaka på en case-intervju. Syftet är att du ska få visa upp dina kompetenser mer praktiskt och få en bättre bild av tjänsten.

4. Erbjudande

Besked om vi kommer att erbjuda dig tjänsten eller inte sker senast 1-2 veckor efter din case-intervju. Om ja, varmt välkommen till Lunicore!

(?) Har du några frågor angående rekryteringsprocessen eller vill du veta mer om de olika affärsområdena eller konsulttjänsterna? Tveka aldrig att kontakta HR (e-post) eller chefen för det affärsområde du är intresserad av. Alla kontaktuppgifter finns här.

Nea Karlsson, HR-chef

Kontakta mig på hr@lunicore.se

Om du är redo att ansöka

Möt Lunicores alumner

Med en examen från Lunds universitet och ett meriterande arbete på Lunicore är våra alumner eftertraktade på arbetsmarknaden och väl förberedda för sina karriärer. Vi är stolta över att hitta tidigare anställda över hela världen som arbetar på allt från globala företag till coola startups. Låt oss presentera några av våra alumner.