Kontakta oss

Tack för att du överväger Lunicore – Lunds universitets studentdrivna konsultbolag. Om du har några frågor eller vill boka en kostnadsfri konsultation, tveka inte att kontakta oss. Vårt team är dedikerade till att ge förstklassig support och att hjälpa din organisation att lyckas. Vi ser fram emot att arbeta med dig.

Kontaktformulär

Intresserad av våra konsulttjänster och hur vi kan göra skillnad för er organisation? Kontakta oss via vårt kontaktformulär och berätta mer om dig och dina behov, utmaningar eller mål. Tack för att du överväger Lunicore – Lunds universitets studentdrivna konsultbolag som er partner. Vi ser fram emot att höra av dig.

Övriga frågor

Osäker på vem du ska kontakta angående din fråga eller vill du bara veta mer om Lunicore – Lunds universitets studentdrivna konsultbolag? Kontakta info@lunicore.se eller ring +46 703 777 209, så gör vi vårt bästa för att återkomma till dig så snart som möjligt. Under tiden, kolla in vår Om oss eller kolla om vi har svarat i vår FAQ.

Medarbetare

Lunicore är stolta över att ha ett team av mycket skickliga och (relativt) erfarna unga studenter och nyexade som är dedikerade till att hjälpa våra kunder att lyckas. Vårt team består av affärsområdeschefer och konsulter inom olika affärsområden, samt ledningsgruppen. Kontakta oss gärna vid eventuella frågor!

Bakgrund
  • Fristående kurser i data science, statisik och matematik (2020-2022)
  • Kandidatexamen i företagsekonomi (2017-2020)
Bakgrund
  • Kandidat i medie- och kommunikationsvetenskap (2018-2019)
  • Kandidat i företagsekonomi (2017-2018)
  • Grundkurs i freds- och konfliktvetenskap (2016)
Bakgrund
  • Kandidat i nationalekonomi (2022-2025)
Clara Månsson

Clara Månsson

Försäljningsansvarig

Bakgrund

Bachelor in Service Management, Logistics (2020 – 2023)

Bianca Ström

Bianca Ström

Affärsområdeschef - Management

Bakgrund
  • Bachelor of Science in Business Administration (2021 – 2024)
Carolina Runesson

Carolina Runesson

Affärsområdeschef - Kommunikation

Bakgrund
  • Kandidat i service management (2020-2023)

Måns Wirfelt

Måns Wirfelt

Affärsområdeschef - IT & Analytics

Bakgrund
  • Kandidat – Företagsekonomi, Master Data Analytics & Business Economics

Få Lunicore Featured Insights

Featured Insights är våra senaste insikter om de mest affärskritiska frågorna som företagsledare ställs inför idag. Prenumerera på vårt månadsvisa nyhetsbrev och få färska insikter från några av Sveriges främsta studenter om framtidens frågeställningar.

Du har nu prenumererat!