KICKSTARTA DIN KARRIÄR PÅ LUNICORE

Att starta din karriär på Lunicore kan vara bland det mest givande du kan göra tidigt i din karriär. Du får ett brett nätverk, och får arbeta med skarpa projekt för företag och på ett väldigt meriterande samt betalt extrajobb utöver studierna.

Varför arbeta på Lunicore?

 

Att arbeta på Lunicore vid sidan av dina studier ger dig chansen att praktisera din kunskap, utvecklas och få kontakt med näringslivet redan innan examen. Se våra lediga tjänster eller skicka en spontanansökan och bli tillgänglig under våra löpande rekrytering av konsulter! Våra uppdrag kräver många olika kompetenser, vilket gör att vi anställer studenter från alla utbildningsområden. När vi rekryterar letar vi framförallt efter dig som känner att du lever upp till våra värdeord driv, nytänkande och professionalism. Meriterande för oss är även ideella engagemang och extraarbete vid sidan av studierna.

Efter en avslutad anställning är våra konsulter eftertraktade på arbetsmarknaden – Lunicore-alumner arbetar numera bl.a. på McKinsey, Bain & Co, BCG, EY, PwC, Deloitte, KPMG, CGI, Accenture, Google, Meta, Netlight, Afry, BearingPoint, IKEA, Acando, H&M, och många fler (inklusive flera av våra kundföretag).

Lediga tjänster

Vi letar alltid efter talangfulla och motiverade individer som vill ingå i vårt team på Lunicore. Vi har alltid en öppen spontanansökan till våra affärsområden: Strategy & Insights, Data Analytics & AI, Software Development, eller Marketing & Branding. Om du letar efter en utmanande och givande möjlighet så borde du söka direkt!

Business Developer (50%) – Data Analytics & AI

Är du Lunicores nästa Business Developer inom vårt affärsområde Data Analytics & AI?

MANAGER (50%) – DATA ANALYTICS & AI

Vi letar efter dig, som vill ta dig an rollen som Manager för affärsområdet Data Analytics & AI.

BUSINESS DEVELOPER (50%) – STRATEGY & INSIGHTS

Är du Lunicores nästa Business Developer inom vårt affärsområde Strategy & Insights? 

Bli en del av vår konsultstyrka!

Är du driven, lösningsorienterad och intresserad av att arbeta i projekt?

Som konsult arbetar man oftast 10 h/veckan under terminerna. Skicka in en ansökan för att bli Consultant inom Strategy & Insights, Data Analytics & AI, Software Development, eller Marketing & Branding.

Konsult är den vanligaste rollen på Lunicore. Som konsult arbetar du med att utföra olika projekt åt företag. Exakt vad din roll är i projektet beror på vilket av våra affärsområden du tillhör. Däremot arbetar du ofta ihop med andra konsulter, både inom och utanför ditt eget affärsområde. Vi försöker nämligen i så stor utsträckning som möjligt att hitta tvärvetenskapliga projekt, så att olika kompetenser från olika konsulter kan kombineras … [Läs mer]. (Rekrytering sker löpande).

 

Förmåner

Vi tror på att stötta både den personliga och professionella tillväxten för våra medarbetare och kollegor. Förutom att erbjuda utmanande och givande arbetsmöjligheter, erbjuder vi också en rad förmåner för att hjälpa våra team-medlemmar att trivas i livet, arbetet och studierna. Läs mer nedan.

Flexibla arbetstider

Din tid är viktig för att hinna med studier och arbete. Du bestämmer när du vill arbeta hos oss.

SOCIALA TRÄFFAR

Vi älskar att träffas ofta på AWs, case-event, företagsevent, kick-off:er och spelkvällar. Häng med!

Flexibel arbetsplats

Du vet var du presterar bäst. Arbeta från din soffa, ditt favoritkafé eller vårt kontor på AF-borgen i Lund.

Gratis kaffe / te

Koffeinberoende? Det är lugnt, vi löser det. Vi bjuder alltid på gratis (och gott) kaffe eller te på kontoret.

Gratis Fika

Sötsugen? Du är inte ensam… Vi förser dig med gratis fika, läsk, energidryck, sötsaker och frukt.

Work-Life Balance

Vi är måna om att du ska må bra samt få tid till dina studier, vänner, familj och dina fritidsprojekt.

Kompetensutveckling

Din personliga och professionella utveckling är viktig för oss. Vi hjälper dig framåt i din karriär.

Nära Kollektivtrafik

Vi finns nära centralen för enkel åtkomst och en möjlighet till miljövänligt resande.

Centralt kontor

Vi har kontor på AF-borgen i hjärtat av Lund studentliv. Du har alltid tillgång till kontoret, både för jobb och studier.

Lunicore i siffror

Vi är stolta över vår förmåga att sammanföra begåvade och motiverade individer från olika bakgrunder för att arbeta med utmanande och givande projekt. Om du söker en karriär inom konsultbranschen, uppmuntrar vi dig att söka till Lunicore och bli en del av vår tillväxtresa och härliga gemenskap.

ANTAL KUNDER

Antal Medarbetare

Utbildningsinriktningar

Livet på Lunicore

Livet på Lunicore är en balans mellan hårt arbete och nöje. Vi erbjuder flexibla arbetstider och uppmuntrar våra medarbetare att delta i sociala aktiviteter. Vi värdesätter balans mellan arbete och privatliv och tror att ett lyckligt team leder till bättre resultat för våra kunder. Följ med oss för att kickstarta en givande och rolig konsultkarriär.