KICKSTARTA DIN KARRIÄR PÅ LUNICORE

Att starta din karriär på Lunicore kan vara bland det mest givande du kan göra tidigt i din karriär. Du får arbeta med skarpa projekt för företag och ett väldigt meriterande och betalt extrajobb utöver studierna och ett brett nätverk.

Varför arbeta på Lunicore?

 

Att arbeta på Lunicore vid sidan av dina studier ger dig chansen att praktisera din kunskap, utvecklas och få kontakt med näringslivet redan innan examen. Se våra lediga tjänster eller skicka en spontanansökan och bli tillgänglig under våra löpande rekrytering av konsulter! Våra uppdrag kräver många olika kompetenser, vilket gör att vi anställer studenter från alla utbildningsområden. När vi rekryterar letar vi framförallt efter dig som känner att du lever upp till våra värdeord driv, nytänkande och professionalism. Meriterande för oss är även ideella engagemang och extraarbete vid sidan av studierna.

Efter en avslutad anställning är våra konsulter eftertraktade på arbetsmarknaden – Lunicore-alumner arbetar numera bl.a. på Acando, H&M, Netlight, McKinsey, Afry, BearingPoint, IKEA, Bain, BCG, PwC, Deloitte och Accenture.

Lediga tjänster

Vi letar alltid efter talangfulla och motiverade individer som vill ingå i vårt team på Lunicore. Vi har alltid en öppen spontanansökan till våra affärsområden: Management-, Kommunikation-, samt IT & Analytics. Om du är en student som letar efter en utmanande och givande möjlighet uppmuntrar vi dig att ansöka direkt.

Vice VD (50% – 100%)

Är du Lunicores nästa Vice VD med marknadsansvar? Brinner du för försäljning, marknad och ledarskap? Vill du lära dig att driva bolag i ett professionellt kontext? Vi letar alltid efter talangfulla och motiverade individer som vill ingå i vårt team på Lunicore. Om du är student eller nyexaminerad som letar efter en utmanande och givande möjlighet uppmuntrar vi dig att ansöka direkt. Rekrytering sker löpande, med tillsättning runt årsskiftet 2023-2024.

 

 

Bli en del av vår konsultstyrka!

Är du driven, lösningsorienterad och intresserad av att arbeta i projekt? Som konsult arbetar man oftast 10 h/veckan under terminerna. Skicka in en ansökan för att bli konsult inom IT & Analytics, Management eller Kommunikation.

Konsult är den vanligaste rollen på Lunicore. Som konsult arbetar du med att utföra olika projekt åt företag. Exakt vad din roll är i projektet beror på vilket av våra affärsområden du tillhör: kommunikation, management eller IT & analytics. Däremot arbetar du ofta ihop med andra konsulter, både inom och utanför ditt eget område. Vi försöker nämligen i så stor utsträckning som möjligt att hitta tvärvetenskapliga projekt, så att olika kompetenser från olika konsulter kan kombineras … [Läs mer]. (Rekrytering sker löpande).

 

Förmåner

Vi tror på att stötta både den personliga och professionella tillväxten för våra medarbetare och kollegor. Förutom att erbjuda utmanande och givande arbetsmöjligheter, erbjuder vi också en rad förmåner för att hjälpa våra team-medlemmar att trivas i livet, arbetet och studierna. Läs mer nedan.

Flexibla arbetstider

Din tid är viktig för att hinna med studier och arbete. Du bestämmer när du vill arbeta hos oss.

SOCIALA TRÄFFAR

Vi älskar att träffas ofta på AWs, case-event, företagsevent, kick-off:er och spelkvällar. Häng med!

Flexibel arbetsplats

Du vet var du presterar bäst. Arbeta från din soffa, ditt favoritkafé eller vårt kontor på AF-borgen i Lund.

Gratis kaffe / te

Koffeinberoende? Det är lugnt, vi löser det. Vi bjuder alltid på gratis (och gott) kaffe eller te på kontoret.

Gratis Fika

Sötsugen? Du är inte ensam… Vi förser dig med gratis fika, läsk, energidryck, sötsaker och frukt.

Work-Life Balance

Vi är måna om att du ska må bra samt få tid till dina studier, vänner, familj och dina fritidsprojekt.

Kompetensutveckling

Din personliga och professionella utveckling är viktig för oss. Vi hjälper dig framåt i din karriär.

Nära Kollektivtrafik

Vi finns nära centralen för enkel åtkomst och en möjlighet till miljövänligt resande.

Centralt kontor

Vi har kontor på AF-borgen i hjärtat av Lund studentliv. Du har alltid tillgång till kontoret, både för jobb och studier.

Rollbeskrivningar

Vi har ett mångsidigt team av medarbetare som arbetar med en mängd olika projekt inom olika affärsområden. Förutom konsulter har vi även affärsområdeschefer, och en ledningsgrupp bestående av VD, vice VD, HR-chef och försäljningschef. Har du frågor om rollerna? Hör gärna av dig via vår kontaktsida.

KONSULT (25%)

Konsult är Lunicores vanligaste tjänst och kärnan i verksamheten. Som konsult arbetar du i regel 10 timmar per vecka inom ett av områdena IT & Analytics, Kommunikation eller Management. Du kan även ha ett mer nischat område då vissa projekt kräver en mer avgränsad spetskompetens. Du arbetar med ett (eller flera) projekt åt gången, baserat på dina preferenser, studietakt och projekttillgänglighet.

Affärsområdeschef (50%)

Affärsområdeschef arbetar nära både våra konsultprojekt och kunderna. I arbetet ingår att fungera som en stöttepelare för konsultteamet och driva projekten från idé till färdig leverans. Sälj och relationsbyggande är även en stor del då du kontinuerligt är i kontakt med organisationer och vårdar kundrelationer inom ditt affärsområde.

HR-CHEF (50%)

HR-chef tar hand om våra nuvarande anställda och ansvarar för att rekrytera nya. HR-chef arbetar halvtid för att vårda Lunicores employer brand och för att alla medarbetare ska må bra på arbetsplatsen.

Försäljningsansvarig (100%)

Försäljningsansvarig har som främsta uppgift att sälja in nya projekt till kunder. I de dagliga arbetsuppgifterna ingår bland annat att ta kontakt med kunder, förbereda inför möten och att träffa kunder. Som försäljningsansvarig arbetar du nära näringslivet genom såväl olika branscher som organisationer.

VD & VICE VD (100%)

Vd & vice vd är tillsammans de som har det främsta ansvaret för att realisera de styrelse- och ägardirektiv som finns. Detta gör de bland annat genom att föra ledningsgruppens långsiktiga arbete framåt. För båda roller krävs förståelse för vad det innebär att vara en bra ledare men också för hur du arbetar med sälj på en strategisk nivå.

Lunicore i siffror

Vi är stolta över vår förmåga att sammanföra begåvade och motiverade individer från olika bakgrunder för att arbeta med utmanande och givande projekt. Om du söker en karriär inom konsultbranschen, uppmuntrar vi dig att söka till Lunicore och bli en del av vår tillväxtresa och härliga gemenskap.

ANTAL KUNDER

Antal Medarbetare

Utbildningsinriktningar

Livet på Lunicore

Livet på Lunicore är en balans mellan hårt arbete och nöje. Vi erbjuder flexibla arbetstider och uppmuntrar våra medarbetare att delta i sociala aktiviteter. Vi värdesätter balans mellan arbete och privatliv och tror att ett lyckligt team leder till bättre resultat för våra kunder. Följ med oss för att kickstarta en givande och rolig konsultkarriär.

Få Lunicore Featured Insights

Featured Insights är våra senaste insikter om de mest affärskritiska frågorna som företagsledare ställs inför idag. Prenumerera på vårt månadsvisa nyhetsbrev och få färska insikter från några av Sveriges främsta studenter om framtidens frågeställningar.

Du har nu prenumererat!