Kickstarta din karriär på Lunicore

Att starta din karriär som konsult på Lunicore kan vara bland det mest givande du kan göra tidigt i din karriär. Du får arbeta med skarpa och affärskritiska projekt för företag som förlitar sig på Lunicore för att hitta lösningar till deras utmaningar. Samtidigt får du ett väldigt meriterande och betalt extrajobb utöver studierna, ett brett nätverk och vänner för livet.

Arbeta på Lunicore

Att arbeta på Lunicore vid sidan av dina studier ger dig chansen att praktisera din kunskap, utvecklas och få kontakt med näringslivet redan innan examen. Se våra lediga tjänster eller skicka en spontanansökan och bli tillgänglig under våra löpande rekrytering av konsulter!

Efter avslutad anställning är våra konsulter eftertraktade på arbetsmarknaden – Lunicorealumner arbetar numera bland annat på företag som Acando, H&M, Netlight, McKinsey, Afry, BearingPoint, IKEA, Bain, BCG, QVARTZ, PwC, Deloitte och Accenture.

Våra uppdrag kräver många olika kompetenser, vilket gör att vi anställer studenter från alla utbildningsområden. När vi rekryterar letar vi framförallt efter dig som känner att du lever upp till våra värdeord driv, nytänkande och professionalism. Meriterande för oss är även ideella engagemang och extraarbete vid sidan av studierna.

Lediga tjänster

Är du vår nya HR-chef?

Vill du leda HR-arbetet för en ständigt växande organisation?

Vi letar efter en ny stjärna som vill ta sig an rollen som HR-chef. Tjänsten som HR-chef är väldigt bred och du får möjlighet att arbeta med rekrytering, arbetsrätt, employer branding och mycket mer! Är du nyfiken, initiativtagande och är intresserad av strategiskt HR-arbete är denna tjänst verkligen något för dig! [Läs mer].

Bli en del av vår konsultstyrka!

Är du driven, lösningsorienterad och intresserad av att arbeta i projektform? Som konsult arbetar man oftast 10 h/veckan under terminerna. Skicka in en ansökan för att bli konsult inom Analytics, IT, Management eller Kommunikation (Rekrytering sker löpande).

Konsult är den vanligaste rollen på Lunicore. Som konsult arbetar du med att utföra olika projekt åt företag. Exakt vad din roll är i projektet beror på vilket av våra affärsområden du tillhör: kommunikation, management, IT eller analytics. Däremot arbetar du ofta ihop med andra konsulter, både inom och utanför ditt eget område. Vi försöker nämligen i så stor utsträckning som möjligt att hitta tvärvetenskapliga projekt, så att olika kompetenser från olika konsulter kan kombineras … [Läs mer].

 

Förmåner på Lunicore

Flexibla arbetstider

Din tid är viktig för att hinna med studier och arbete. Du bestämmer när du vill arbeta hos oss.

SOCIALA TRÄFFAR

Vi älskar att träffas ofta på AWs, case-event, företagsevent, kick-off:er och spelkvällar.

Flexibel arbetsplats

Du vet var du presterar bäst. Arbeta från din soffa, ditt favoritkafé eller vårt kontor.

Gratis kaffe / te

Koffeinberoende? Det är lugnt, vi löser det. Vi bjuder på gratis kaffe eller te på kontoret.

Gratis Fika

Sötsugen? Du är inte ensam… Vi förser dig med gratis fika, läsk, energidryck, sötsaker och frukt.

Work-Life Balance

Vi är måna om att du ska må bra, få tid till studier, vänner, familj och dina fritidsprojekt.

Kompetensutveckling

Din personliga och professionella utveckling är viktig för oss. Vi hjälper dig framåt i din karriär.

Nära Kollektivtrafik

Vi finns nära centralen för enkel åtkomst och en möjlighet till miljövänligt resande.

Centralt kontor

Vi har kontor på AF-borgen i hjärtat av Lund. Du har alltid tillgång till kontoret.

Rollbeskrivningar

KONSULT (10H / VECKA)

Konsult är Lunicores vanligaste tjänst. Som konsult arbetar du i regel 10h per vecka inom ett av områdena IT, Analytics, kommunikation eller management. Du kan även ha ett mer nischat område då vissa projekt kräver en mer avgränsad spetskompetens. Du arbetar med ett projekt i taget. Läs mer här.

Försäljningsansvarig (100%)

Försäljningsansvarig har som främsta uppgift att sälja in nya projekt till kunder. I de dagliga arbetsuppgifterna ingår bland annat att ta kontakt med kunder, förbereda inför möten och att träffa kunder. Som försäljningsansvarig arbetar du nära näringslivet genom såväl olika branscher som organisationer.

FÖRSÄLJNINGSKOORDINATOR (50%)

Försäljningskoordinator arbetar halvtid med att sälja in projekt till kunder. Som försäljningskoordinator innebär de dagliga arbetsuppgifterna att prospektera nya kunder, ta kontakt med nya såväl som nuvarande kunder, förbereda för möten samt träffa kunder. I denna rollen arbetar du med näringslivet i flera olika branscher och typer av organisationer.

Affärsområdeschef (50%)

Affärsområdeschef arbetar tajt både med konsultverksamheten och näringslivet. Arbetet innefattar att agera stöttepelare för konsultteamet samt att driva projekten från idé till färdig leverans. Sälj och relationsbyggande är även en stor del då du kontinuerligt är i kontakt med organisationer och vårdar kundrelationer inom ditt affärsområde.

HR-CHEF (100%)

HR-chef tar hand om våra nuvarande anställda och ansvarar för att rekrytera nya. HR-chef arbetar heltid för att vårda Lunicores employer brand och för att alla medarbetare ska må bra på arbetsplatsen.

HR-ASSISTENT (25%)

Som HR-assistent arbetar man nära HR-chefen i den dagliga verksamheten. Ett stort fokus läggs på rekrytering och introduktioner men man får möjligheten att arbeta brett inom HR-området. Som HR-assistent har man även ansvar för att föra statistik i slutet av varje månad.

 

Kommunikationsansvarig (50%)

Kommunikationsansvarig ansvarar för att förmedla Lunicores varumärke internt och externt. Som kommunikationsansvarig arbetar du med kommunikation på både ett operativt och strategiskt plan. Detta görs bland annat genom att uppdatera våra sociala medier och ta fram olika kommunikationsstrategier.

VD & VICE VD (100%)

Vd & vice vd är tillsammans de som har det främsta ansvaret för att realisera de styrelse- och ägardirektiv som finns. Detta gör de bland annat genom att föra ledningsgruppens långsiktiga arbete framåt. För båda roller krävs förståelse för vad det innebär att vara en bra ledare men också för hur du arbetar med sälj på en strategisk nivå.

Lunicore i siffror

Projekttimmar 2021

Antal Medarbetare

Utbildningsinriktningar

Livet på lunicore