Lediga tjänster

Consultant

Vi letar alltid efter talangfulla och motiverade individer som vill ingå i vårt team på Lunicore. Vi har alltid en öppen spontanansökan till våra affärsområden: Strategy & Insights, Data Analytics & AI, Software Development, eller Marketing & Branding. Om du letar efter en utmanande och givande möjlighet så borde du söka direkt!

ROLLBESKRIVNINGAR

I dagsläget har vi över 30 olika utbildningsinriktningar bland de ungefär 50 konsulter som jobbar hos oss. Utöver att det tillför projekten olika infallsvinklar, ger det även kontoret en unik mix av intressen och personligheter. Lunicore är en social arbetsplats med ett öppet kontorslandskap – där alla är välkomna.

Lunicore drivs av studenter med Lunds universitet som majoritetsägare. Vi har ca 50 medarbetare som alla delar värdeorden driv, professionalism och nytänkande. Eftersom medarbetarna representeras av 30 olika utbildningsinriktningar kan vi bygga tvärvetenskapliga team, vilket gör att vi ständigt får nya perspektiv, utmanas och utvecklas.

Som konsult arbetar du vanligtvis 10 h/veckan under terminerna. Ansök genom att skicka ditt CV, personliga brev och LADOK-utdrag (med betyg)!

Consultant – Strategy & Insights

Som konsult inom Strategy & Insights kommer du att ansvara för att leverera högkvalitativa konsulttjänster till våra kunder. Detta inkluderar att delta i kundmöten, genomföra research och analys, ta fram rekommendationer och lösningar samt förbereda presentationer och rapporter.

I den här rollen kommer du ofta att arbeta i ett konsultteam med andra konsulter för att förstå våra kunders behov och mål och hjälpa dem att nå sina affärsmål. Du kommer också att få möjlighet att utveckla dina färdigheter inom områden som problemlösning, kritiskt tänkande och kommunikation.

Vi söker kandidater som är mycket motiverade, analytiska och har en stark kommunikationsförmåga. En pågående kandidat- eller masterexamen inom ett närliggande område är att föredra. Om du söker en utmanande och givande karriär som managementkonsult, uppmuntrar vi dig att söka denna tjänst.

Consultant – Data Analytics & AI

Som konsult inom vårt affärsområde Data Analytics & AI kommer du att ansvara för att stödja leveransen av tekniska lösningar, datadrivna insikter och rekommendationer till våra kunder. Detta inkluderar att samla in och rensa data, genomföra statistisk analys, utveckla visualiseringar och instrumentpaneler, förbereda rapporter/presentationer.

I denna roll kommer du ofta att arbeta i ett konsultteam för att förstå våra kunders behov och mål och hjälpa dem att fatta välgrundade beslut med hjälp av data. Du kommer också att inom Analytics ha möjlighet att utveckla dina färdigheter inom områden som datatransformation, maskininlärning och datavisualisering.

Vi kandidater som är analytiska, detaljorienterade, tekniskt kunniga och har en stark problemlösningsförmåga. En pågående kandidat- eller masterexamen inom ett närliggande område är att föredra. Om du letar efter en utmanande och givande karriär som konsult (eller motsvarande) inom Data Analytics, så uppmuntrar vi dig att söka denna tjänst.

Consultant – Software development

Som konsult inom vårt affärsområde Software Development kommer du att ansvara för att samla in och analysera krav, designa och testa system och implementera och underhålla mjukvaruapplikationer.

Inom Software Development kommer du hjälpa dem att optimera sina system och processer. Du kommer också att få möjlighet att utveckla dina färdigheter inom områden som mjukvaruutveckling, projektledning och systemarkitektur.

Vi söker kandidater som är analytiska, detaljorienterade, tekniskt kunniga och har en stark problemlösningsförmåga. En pågående kandidat- eller masterexamen inom ett närliggande område är att föredra. Om du letar efter en utmanande och givande karriär som konsult (eller motsvarande) inom Software Development, så uppmuntrar vi dig att söka denna tjänst.

Consultant – Marketing & Branding

Som konsult inom Marketing & Branding kommer du att ansvara för att stödja utveckling och implementering av effektiva kommunikationsstrategier för våra kunder. Detta inkluderar att bedriva research och analys, utveckla positionering, innehåll och stödja genomförandet av kampanjer och strategier tillsammans med kunderna.

I den här rollen kommer du ofta att arbeta i ett konsultteam för att förstå våra kunders behov och mål och hjälpa dem att kommunicera effektivt med sina målgrupper. Du kommer också att få möjlighet att utveckla dina färdigheter inom områden som strategisk planering, skrivande och projektledning.

Vi söker kandidater som är kreativa, detaljorienterade och har en stark kommunikativ förmåga. En pågående kandidat- eller masterexamen inom ett närliggande område är att föredra. Om du söker en utmanande och givande karriär som konsult inom kommunikation, uppmuntrar vi dig att söka denna tjänst.

Vad vi söker efter

Konsult är den vanligaste rollen på Lunicore, där du utför olika projekt åt företag. Exakt vad din roll är i projektet beror på vilket av våra affärsområden du tillhör. Du får ofta arbeta ihop med andra konsulter, både inom och utanför ditt eget affärsområde. Vi försöker nämligen i så stor utsträckning som möjligt att hitta tvärvetenskapliga projekt, så att olika kompetenser från olika konsulter kan kombineras.

Du är driven, professionell och innovativ
Du är självständig, nyfiken och social
Du är intresserad av att ständigt lära dig nya saker
Du bedriver studier vid Lunds eller Malmö universitet
Du har minst 1 års aktiva studier kvar i din utbildning

Vad vi erbjuder dig

Som konsult kommer du att arbeta med riktiga och skarpa projekt, få praktisk erfarenhet, nätverka med olika yrkesverksamma och bidra till projekt med stor effekt. Dessa möjligheter kommer att förbättra ditt CV, utveckla värdefulla färdigheter och kunskaper och bygga ditt professionella nätverk för din framtida konsultkarriär.

Professionell utveckling

Som konsult kommer du att få möjlighet att arbeta med riktiga projekt för kunder och få praktisk erfarenhet inom ditt studieområde. Detta kommer inte bara att förbättra ditt CV utan också hjälpa dig att utveckla värdefulla färdigheter och kunskaper som kommer att vara användbara i din framtida konsultkarriär.

+

Nätverksmöjligheter

Som ett konsultföretag kan vi erbjuda dig en möjlighet att arbeta med en mångfald av människor, inklusive andra studenter, alumner, forskare och yrkesverksamma. Detta gör att du kan bygga upp ditt nätverk och skapa kontakter som med största sannolikhet kommer att vara användbara i din framtida karriär.

Effektfullt arbete

Som konsult får du möjlighet att arbeta med projekt med en stor effekt och avsevärt förbättra kundens verksamhet eller organisation för att få ett bestående genomslag. Du kommer att se de direkta resultaten av dina ansträngningar och veta att du gör ett meningsfullt bidrag till kundens framgång.

Om du är redo att ansöka

Vår rekryteringsprocess

På den här sidan har vi samlat information som kan vara bra för dig att veta när du söker en tjänst hos oss. Om du har frågor eller funderingar så är du alltid välkommen att kontakta oss via "Kontakta oss"-sidan. Där kan du även hitta kontaktuppgifter till enskilda medarbetare om du önskar ställa specifika frågor.

1. Ansökan

w

2. HR-intervju

3. Caseintervju

R

4. Erbjudande

1. Ansökan

När du skickar in en ansökan till oss på Lunicore är det viktigt att tänka på att vi endast tar emot ansökningar som sker genom vår hemsida. Vår rekrytering sker löpande.

2. HR-intervju

Om vi anser att din ansökan matchar tjänsten så hör vi av oss till dig för att boka in en intervju. Håll gärna ett öga på din skräppost då våra mejl ibland hamnar där. Under intervjun kommer du att få träffa vår HR-chef och/eller VD. Intervjun är till för att lära känna dig bättre, ditt intresse för tjänsten samt se om dina och våra förväntningar möts.

3. Caseintervju

Om du går vidare från den första intervjun kommer du bli inbjuden att komma tillbaka på en case-intervju alternativt kan denna caseintervju hållas i direkt anslutning till HR-intervjun. Du kommer meddelas om detta innan. Syftet är att du ska få visa upp dina kompetenser mer praktiskt och få en bättre bild av tjänsten.

4. Erbjudande

Besked om vi kommer att erbjuda dig tjänsten eller inte sker efter att vi har haft alla relevanta steg med kvalificerade kandidater. Vi kommer kommunicera en tidslinje så snart vi vet detta. Om du blir erbjuden och tackar ja till tjänsten, varmt välkommen till Lunicore!

(?) Har du några frågor angående rekryteringsprocessen eller vill du veta mer om företaget eller tjänsten? Tveka aldrig att kontakta HR (e-post) eller VD. Alla kontaktuppgifter finns här.

Nea Karlsson, HR-chef

Kontakta mig på hr@lunicore.se

Om du är redo att ansöka

Möt Lunicores alumner

Med en examen från Lunds universitet och ett meriterande arbete på Lunicore är våra alumner eftertraktade på arbetsmarknaden och väl förberedda för sina karriärer. Vi är stolta över att hitta tidigare anställda över hela världen som arbetar på allt från globala företag till coola startups. Låt oss presentera några av våra alumner.