Friends of Executive inleder partnerskap med Lunicore

2024-01-22

VD-nätverket Friends of Executive och Lunicore, Lunds universitets konsultbolag, inleder partnerskap med målet att främja medlemmarnas tillgång till talanger, kvalificerade konsulter och färska insikter.

 

Idag är vi glada över att meddela det nya och innovativa partnerskapet mellan Friends of Executive, med Jimmy Oldén som VD, och Lunicore, Lunds universitets studentdrivna konsultbolag, med Dante Grassi som VD. Detta partnerskap har som syfte att skapa ett win-win-samarbete som kommer att gynna både företag och universitetsstudenter genom att erbjuda kvalificerad och prisvärd hjälp inom olika områden samtidigt som det möjliggör närmare kontakt mellan näringslivet och akademin.

 

Tillgång till framtidens talanger för medlemsbolagen

Medlemmar i Friends of Executive kommer att ha möjlighet att dra nytta av Lunicores kvalificerade och nytänkande studentkonsulter inom olika områden. Detta innebär att medlemsbolagen kan få färska insikter och lösningar på aktuella utmaningar och projekt. Lunicores konsulter, som består av de mest framstående studenterna vid Lunds universitet, erbjuder senaste kunskapen, friska perspektiv och innovativa lösningar som kan hjälpa företagen att öka sin konkurrenskraft.

 

En möjlighet att tillämpa färsk kunskap för Lunicore

För Lunicore är detta partnerskap ett tillfälle att ytterligare stärka sin koppling till näringslivet. Genom att arbeta med verkliga företagsprojekt får studenterna möjlighet att tillämpa sin teoretiska kunskap i praktiken och skaffa sig värdefull erfarenhet. Samtidigt kan de bygga relationer med företagsledare och öka sina möjligheter att bli rekryterade efter avslutade studier. Lunicore kommer att erbjuda stöttning inom tre huvudområden: AI och digitalisering, digital marknadsföring samt Hållbarhet och CSR (Corporate Social Responsibility).

 

Fokus på AI, hållbarhet och digital marknadsföring

Tillsammans med företagen kommer Lunicore att utforska hur artificiell intelligens kan användas för att digitalisera verksamheter, öka lönsamhet och produktivitet. Dessutom erbjuder Lunicore i vissa fall en förstudie på cirka 50 timmar för att utvärdera potentialen och särskilda tillämpningar inom områden som till exempel artificiell intelligens.

Lunicore kommer att stödja företagen i att utveckla sin digitala marknadsföring, inklusive strategier för att generera försäljning och tillväxt, särskilt på plattformar som LinkedIn.

Tillsammans med företagen kommer Lunicore att hjälpa till att skapa CSR- och hållbarhetsinitiativ inom verksamheten. De kommer också att bidra till att anpassa verksamheten till miljömässiga och sociala ansvarstaganden.

Partnerskapet mellan Lunicore och Friends of Executive är ett bevis på det värdefulla samarbetet som kan uppstå när akademisk kompetens och näringslivets behov förenas. Det är en möjlighet att främja utbildning och innovation samtidigt som företagen får tillgång till unik kompetens.

 

För mer information om partnerskapet eller intresse av samarbete, vänligen kontakta:

 

Friends of Executive
Kontaktperson: Jimmy Oldén, VD
E-post: jimmy.olden@friendsofexecutive.se
Telefon: +46 739 94 66 86

https://www.friendsofexecutive.se/

Lunicore
Kontaktperson:
Dante Grassi, VD
E-post: dante.emilio.grassi@lunicore.se
Telefon: +46 703 77 72 09

 

Vi ser fram emot att skapa framgångsrika partnerskap och främja utvecklingen av både företag och studenter i detta spännande samarbete mellan Lunicore och Friends of Executive.

Få Lunicore Featured Insights

Featured Insights är våra senaste insikter om affärskritiska frågor som företagsledare ställs inför idag. Prenumerera på vårt månadsvisa nyhetsbrev och få färska insikter från några av Sveriges främsta studenter om framtidens frågeställningar.

Du har nu prenumererat!