Lunicore får ny VD och Vice VD!

2022-08-10

“Om fem år tror och hoppas jag att vi kan engagera ännu fler studenter i kvalificerade uppdrag och skapa ett stort värde för våra kunder precis som vi gör idag.” – Dante Grassi

Med en spännande höst framför oss är vi otroligt glada att få presentera Lunicores nya VD och Vice VD Dante Grassi och Nadine Stofkoper!

Dante har sedan innan arbetat som både Affärsområdeschef Analytics samt Vice VD och axlar nu rollen som VD för Lunicore. Med en gedigen erfarenhet av bolaget har han god insyn i både kunders och medarbetares målsättningar. 

Nadine kommer vidare, tillsammans med Dante, ha det främsta ansvaret för att realisera de styrelse- och ägardirektiv som finns. Med en examen i media- och kommunikationsvetenskap samt ekonomi har hon även varit engagerad i olika delar av Lunds studentliv, bland annat på Lunds nation samt i Akademiska föreningen.

Tre snabba med Dante:

Vad ser du mest fram emot med din nya roll?

Jag ser mest fram emot att, tillsammans med teamet, utveckla Lunicore till något vi kan vara riktigt stolta över. Jag ser fram emot alla trevliga möten, aktiviteter med Lunicore-gänget och att få starta upp en hel del nya konsultprojekt framöver.

Vad är ditt bästa Lunda-minne? 

Oj, svårt att välja ett! Det är många trevliga stunder att minnas, bland annat sommarkvällar i Botaniska trädgården, sittningar, evenemang och AWs med Lunicore.

Vart ser du Lunicore om fem år?

Om fem år tror och hoppas jag att vi kan engagera ännu fler studenter i kvalificerade uppdrag och skapa ett stort värde för våra kunder precis som vi gör idag. Jag hoppas också att vi kan utöka antalet utbildningsinriktningar ännu mer för att få in fler spännande kompetenser i företaget. 

Tre snabba med Nadine:

Vad ser du mest fram emot med din nya roll?

Jag är en person som får otroligt mycket energi av och tycker det är väldigt spännande att träffa, lära känna och umgås med nya människor! Det ska bli fantastiskt kul att jobba med massa spännande företag, organisationer, samarbetspartners och för att inte tala om alla nya kollegor på Lunicore!

Vad är ditt bästa Lunda-minne?

2019 fick jag möjligheten att jobba med ett stort projekt, nämligen att projektleda en stor bal på nationen där jag varit aktiv. Detta gjorde jag tillsammans med mina två (idag) bästa vänner, och efter ett par månader av hårt jobb och sena kvällar mynnade det ut i en fantastisk helg! När taffeln bröts och balen var slut stod jag och mina kollegor och viftade med servetter på våra stolar till en pampig låt och firade att vi åstadkommit något otroligt fint och kul tillsammans. En oslagbar känsla!

Om du hade varit bäst i världen på något, vad hade det varit?

Då hade jag nog velat vara världens bästa diplomat och löst alla krig på fredlig väg. World peace baby!

Få Lunicore Featured Insights

Featured Insights är våra senaste insikter om affärskritiska frågor som företagsledare ställs inför idag. Prenumerera på vårt månadsvisa nyhetsbrev och få färska insikter från några av Sveriges främsta studenter om framtidens frågeställningar.

Du har nu prenumererat!